Parken Dennenhorst en Horizon

Uitbreiding van onze parken.

In 2017 hebben wij de parken Dennenhorst en Horizon overgenomen. Horizon is aangrenzend aan Gerrit Jan’s Hoeve maar heeft de ingang aan de Apeldoornsestraat. Dennenhorst ligt aan de Zevenbergjesweg, ongeveer 1 km. bij ons vandaan. Beide parken blijven bestaan onder hun eigen naam. Hierdoor kunnen onze klanten nu kiezen uit 4 verschillende parken met elk een geheel eigen sfeer en voorzieningenniveau. Onderstaand een korte voorstelling van de nieuwe parken.

 

Park Dennenhorst

Dennenhorst heeft een geheel eigen karakter, dit rustige park is royaal opgezet, het heeft veel grotere kavels dan een doorsnee park. Het vele groen om de kavels geeft veel privacy en is echt uniek. De naam ‘Dennenhorst’ zegt het al, dit park is rijkelijk voorzien van diverse soorten naaldbomen, coniferen en ander natuurlijk groen. U beleeft het – meer als op onze andere parken – alsof u in het bos bent terwijl er toch ook genoeg ruimte voor de zon is.

Wandel of fiets door het naastgelegen, één van de oudste bossen van Nederland, Boeschoten. Het park is met de auto toegankelijk en nagenoeg elke kavel heeft dan ook zijn eigen parkeerplek. Het park ligt tegen golfbaan ‘Edda Huzzid’ aan.

Interesse in een recreatiewoning op park Dennenhorst, neem dan een kijkje op onze aanbodpagina:

http://www.gerritjanshoeve.nl/Park/index.php?p=occasions

 

Park Dennenhorst bevindt zich aan de Zevenbergjesweg 27 in Voorthuizen.

Voor meer informatie tel:         0342-471 571

Of per mail:                              dennenhorst@gerritjanshoeve.nl

 

Park Horizon

Dit park kenmerkt zich door zijn kleinschaligheid. Rust en privacy staan hier dan ook hoog in het vaandel. Het park is alleen te bereiken door middel van een toegangshek en daarmee alleen toegankelijk voor de bewoners zelf. Het park is met de auto toegankelijk, de meeste kavels zijn voorzien voor een eigen parkeerplek.

Dit park is omgeven door een diversiteit aan natuurlijk groen in combinatie met een parkvijver brengt dit verschillende vogels een diersoorten met zich mee. Ideaal voor de liefhebber van tuin en natuur. Golfbaan ‘Edda Huzzid’ ligt tegenover het park.

Interesse in een recreatiewoning op park Horizon, neem dan een kijkje op onze aanbodpagina:

http://www.gerritjanshoeve.nl/Park/index.php?p=occasions

 

Park Horizon bevindt zich aan de Apeldoornsestraat 50 in Voorthuizen

Voor meer informatie tel:         0342-471 571

Of per mail:                              horizon@gerritjanshoeve.nl

 

 

 


HOMEPAGE MAAK UW KEUZE CHALETPARK